Våra tjänster

Ett komplett paket

När man anlitar ett företag för olika projekt inom bygg i trakterna mellan Ystad och Skurup så brukar företagets kompetens begränsa sig inom särskilda områden. Vissa byggföretag kan endast bygga, medan andra dessutom har kunskap inom el och/eller vatten. Som ett ledande byggföretag i sydvästra Skåne så erbjuder Byggmontörerna i Skurup AB ett fullständigt paket för allt inom bygg, från start till mål. Vi står själva för byggdelen, men anlitar våra samarbetspartners för el och VVS så att du som vår kund kan sköta all kontakt direkt med oss.

Murare

Tillgång till allt

Nybyggnation, tillbyggnation och renoveringar är stora begrepp inom bygg, som innefattar mängder av avancerade metoder och tekniker. Att man dessutom har tillgång till alla verktyg – och att de är i uppdaterade versioner för att möta moderna krav och behov, är av yttersta vikt om man vill bygga något av motståndskraftig kvalitet. Vi förnära samarbeten med såväl el- och VVS-leverantörer och är därmed specialiserade på helhetslösningar av alla de slag.

Behörig för våtrumsanläggning

Byggmontörerna i Skurup AB klarar av allt inom kök, badrum, klinker/kakel och murning, samt anläggningsarbeten. Vi byter också tak – såväl tegeltak som plåttak. Att anlägga våtrum kräver särskild behörighet som vi innehar, och för plåtarbeten för vi nära samarbeten med Bleck & Plåt i Ystad AB. Tack vare våra samarbeten kan vi erbjuda totalentreprenader, vilket innebär lägre byggkostnader för dig som vår kund.

Billigare med ROT-avdraget

Vill du renovera ditt hus - kanske lägga nytt tak, nya golv, måla om eller kakla om i badrummet, så kan du utnyttja ROT-avdraget som ger en rabatt på arbetskostnaderna upp till en särskild summa. Kontakta oss för mer information, eller läs här.

Renoveringar

Renovering

Det finns många olika sätt att renovera på, vissa vill förnya medan andra vill behålla gammal charm med alla tänkbara medel – så länge huset får modern kaliber. Renoveringar kan innebära en massa saker, utbyte av elektricitet, nya vattenledningar, ommålningar eller takbyte. Oavsett vad det är som behövs inom bygg och renovering så finns Byggmontörerna i Skurup/Ystad AB redo att stå till tjänst – i såväl Ystad som Skurup med omnejd.

Speciallösningar

Speciallösningar

Det är alltid du som anlitar oss för att genomföra nybyggnationer, tillbyggnationer eller renoveringar som bestämmer hur slutresultatet ska se ut och fungera. Det är en avancerad process som kräver samarbete och välvilja. Man ska komma överens om allt från material till arbetsförhållning och helst ska man ha trevligt under tiden!

Här finns vi

Byggmontörer AB
Ruuthsbovägen 8
271 91, Ystad

Telefon: 0411 - 24 80 40

Gör en kostnadsfri offertförfrågan!

Kontakta oss