Vi är flexibla

En gul bygghattByggmontörer i Skurup AB är ett pålitligt byggföretag för dig som funderar på att bygga ett hus, bygga ut ett redan existerande hus, eller genomföra renoveringar av olika slag. Byggmontörer i Skurup AB grundades för cirka 40 år sedan och sedan 2006 drivs verksamheten av Mikael Nilsson-

Lokaler i Ruuthsbo

Byggmontörerna i Skurup AB fanns i Ystad fram till år 2008, men idag ligger företaget vid den vackra kusten cirka 5 kilometer från centrala Ystad. Det finns inget inom bygg som vi inte tar oss an med en lika ivrig nyfikenhet som gedigen erfarenhet.

Ystad och Skurup ligger i sydvästra Skåne som är ett mycket eftertraktat område inom alla kategorier av bygg. Ystad, Skurup och all vacker mark däremellan är var framtiden kommer att utspela sig!

Idag finns det fyra anställda på Byggmontörer i Skurup AB och alla som arbetar här drivs av samma starka ambition att leverera de bästa byggjobben i södra Skåne.

Kunden i centrum

Oavsett vad vi kan åstadkomma inom bygg så är det alltid kunden som sätter ribban. Det är dina önskemål som spelar den tyngsta rollen i vårt arbete och att du blir nöjd med bygget som vi skapar är det absolut viktigaste. Högsta kvalitet får du alltid hos oss på Byggmontörerna i Skurup AB, det är den gemensamma faktorn som alla våra byggprojekt förenas av.

Renoveringar

Renovering

Det finns många olika sätt att renovera på, vissa vill förnya medan andra vill behålla gammal charm med alla tänkbara medel – så länge huset får modern kaliber. Renoveringar kan innebära en massa saker, utbyte av elektricitet, nya vattenledningar, ommålningar eller takbyte. Oavsett vad det är som behövs inom bygg och renovering så finns Byggmontörerna i Skurup/Ystad AB redo att stå till tjänst – i såväl Ystad som Skurup med omnejd.

Speciallösningar

Speciallösningar

Det är alltid du som anlitar oss för att genomföra nybyggnationer, tillbyggnationer eller renoveringar som bestämmer hur slutresultatet ska se ut och fungera. Det är en avancerad process som kräver samarbete och välvilja. Man ska komma överens om allt från material till arbetsförhållning och helst ska man ha trevligt under tiden!

Här finns vi

Byggmontörer AB
Ruuthsbovägen 8
271 91, Ystad

Telefon: 0411 - 24 80 40

Gör en kostnadsfri offertförfrågan!

Kontakta oss